Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام والمسلمین کاظم فتاح دماوندی امروز در خطبه های عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته دماوند که با حضور نماز گزاران در مسجد شهر برگزار شد، با اشاره به بیانات امام راحل که فرمودند بزرگ‌ترین ساده‌اندیشی این است که فکر کنیم جهان‌خواران به خصوص آمریکا از ما و اسلام دست برداشته‌اند، اظهار داشت: ما نباید لحظه‌ای از کینه دشمنان غافل شویم زیرا در نماد و سرشت آمریکا کینه و دشمنی با اسلام ناب محمدی (ص) موج می‌زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه هر کس که بر این گمان باشد که آمریکا برای ما قدم برمی دارد، جاهل است، افزود: به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی، دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی ایران به دلیل مسائل هسته ای نیست بلکه آنان با موجودیت جمهوری اسلامی مخالفند.
خطیب جمعه دماوند بیان کرد: دشمنی آمریکا با ایران با مذاکره برطرف نخواهد شد بلکه آمریکا به دنبال منافع خویش در ایران است.
وی با بیان اینکه آمریکا خواهان نوکرانی دست بسته همچون محمدرضا پهلوی است، خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران به دنبال استقلال، آزادی منافع ملی و پیشرفت علم و فناوری در کشور است و در این راه استکبار ستیزی ملت ایران تعطیل پذیر نخواهد بود.
دماوندی تصریح کرد: در این 40 سال از همه موانع و چالش هایی که دشمنان داخلی و خارجی ایجاد کردند عبور کردیم و به نقطه آسیب ناپذیری رسیدیم که امکان تقابل مستقیم از دشمن را سلب شده است.
وی با تاکید براینکه به پیشرفت های غیر قابل مقایسه ای نسبت به اوایل پیروزی انقلاب اسلامی در همه عرصه ها دست یافتیم، عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران به یک قدرت موثر و تعیین کننده در منطقه تبدیل شده و برای به دست آوردن این قدرت هزینه های زیادی را هم پرداخت کرده است.
تهرام/7246//1348
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استقلال جمهوری اسلامی دماوند رهبر معظم انقلاب اسلامی آمریکا راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۴۵۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان همکاری‌ اسلامی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را خواستار شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از روزنامه البیان امارات، سازمان همکاری اسلامی در بیانیه ای با استقبال از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمت شناختن کشور فلسطین اعلام کرد که این اقدام مهم با قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد در این زمینه همخوانی دارد و به مردم فلسطین این امکان را می دهد تا بتوانند برای حقوق مشروع خود از جمله حق بازگشت، تعیین سرنوشت خویش و تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزهای ۴ ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس تلاش کنند.

این سازمان که متشکل از ۵۷ کشور مسلمان است، بار دیگر از همه کشورهای جهان که هنوز کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته‌اند خواست تا در اسرع وقت در حمایت از مردم فلسطین در به رسمیت شناختن کشور فلسطین و انجام تلاش‌های بین‌المللی با هدف پایان دادن به اشغالگری رژیم اسرائیل و تحقق صلح و ثبات در منطقه و اجرای مصوبات بین المللی مرتبط، اقدام کنند.

جمهوری ترینیداد و توباگو روز پنجشنبه در تصمیمی که در جسله شورای وزیران این کشور اتخاذ شد، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت.

این تصمیم بر اساس توصیه وزیر امور خارجه جمهوری ترینیداد و توباگو اتخاذ شد و بر اساس شورای وزیران این کشور تصمیم گرفت که با هدف تحقق صلح پایدار از طریق تقویت اجماع رو به افزایش بین المللی در مورد مساله فلسطین، تشکیل کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد.

در بیانیه دولت ترینیداد و توباگو همچنین آمده است: به رسمیت شناختن کشور فلسطین یک امر اخلاقی و عادلانه و بیانگر خواسته‌های مشروع ملت فلسطین و حمایت از آنها است.

ترینیداد و توباگو (Trinidad and Tobago) با نام رسمی جمهوری ترینیداد و توباگو کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب واقع در شمال آمریکای جنوبی است. این کشور در فاصله ۱۱ کیلومتری سواحل ونزوئلا و ۱۳۰ کیلومتری سواحل گرانادا واقع شده و به خاطر ذخایر نفت و گاز خود معروف است.

پیشتر نیز جامائیکا و باربادوس در آوریل گذشته اعلام کردند که کشور فلسطین را به رسمیت می شناسند.

پیشتر «ریاض منصور» سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل متحد از رایزنی‌های جاری در زمینه به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی چند کشور خبر داده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین یادواره شهدای روحانی شهرستان مُهر برگزار شد
  • پیشنهاد گروگان سابق آمریکایی در خصوص جنگ ایران و اسرائیل
  • رسالت امام صادق (ع) انفجار علمی بود
  • علم‌الهدی: امامتِ سیاسی دشمن دارد و تا امروز هم این دشمنی ادامه داشته
  • امروز نظام جمهوری اسلامی باعث سربلندی محور مقاومت و کل جهان اسلام شده‌ است
  • حج نماد عظمت امت اسلامی است
  • سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد
  • سازمان همکاری‌ اسلامی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را خواستار شد
  • عزاداری مهاجرین افغانستانی همزمان با شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • امام جمعه رفسنجان درباره دلیل استعفایش چه گفت؟