Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش خبرگزاری صداو سیما دکتر حسن عابدینی کارشناس ارشد مسایل سیاسی و منطقه ای در یادداشتی تصریح کرده است : دونالد ترامپ رییس جمهور امریکا هم اعتراف کرده است ، امریکا در 17 سال گذشته در غرب اسیا افزون بر 7 تریلیون دلار( معادل 70 سال صادرات نفت ایران در دوران پیش از تحریم ) از جیب مالیات دهندگان هزینه کرده اما هیچ دستاوری نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امریکا در دهه دوم قرن بیست و یکم به سبب چالش های اقتصادی و سیاسی ، اختلافات درونی ، عدم همراهی کامل هم پیمانان ، افزایش قدرت رقبا و ناکامی های دو دهه گذشته در شرایطی نیست که بتواند به عملیات نظامی گسترده بر ضد هیچ یک از عناصر محور مقاومت دست بزند.
این کارشناس مسایل سیاسی افزوده است : امریکا جلوی چشمانش شاهد فروپاشی گروه های تکفیری تروریستی است که سالها برای مقابله با فرهنگ جهاد و شهادت ،ایجاد فتنه طائفی و تجزیه کشورهای اسلامی به انان دل بسته بود.
کانون این هماوردی هم اکنون در سوریه است که به باتلاقی برای دفن امید امریکایی ها در غرب اسیا تبدیل شده است. جایی که اتاق فرماندهی مشترکی به سرکردگی امریکا ، صهیونیست ها و سعودی ها در قالب جنگی بین المللی ، شش سال است ان را دچار بحران کرده است.
آقای عابدینی تاکید کرده است : راهبرد امریکا در این مرحله جلوگیری از تثبیت پیروزی مقاومت در حوزه های سیاسی است. مقاومت اسلامی در نخستین انتخابات پساداعشی در لبنان و عراق قصد دارند به همگان نشان دهد که بیش از مدعیان دروغین دمکراسی به تعیین سرنوشت از طریق صندوق رای پای بند است. گروه 8مارس که هوادار مقاومت است در انتخابات 16 اردیبهشت لبنان در مقابل گروه 14 مارس هوادار غرب به میدان می رود. انتخاباتی که در لبنان به مدت 4 سال به تعویق افتاده است و مردم در عراق نیز 25 اردیبهشت پای صندوق ها می روند.
به گفته عابدینی ؛ جناح غربی ، عربی و عبری مایل به انتخابات ازادانه در غرب اسیا نیست زیرا مشروعیت هیچ یک از هم پیمانان امریکا در غرب اسیا متکی به رای مردم نیست.
همچنین امریکا دریافته است قدرت تهدید معتبر نظامی فراگیر بر ضد محور مقاومت را ندارد ، بنابر این ترورهای موردی و عملیات ایذایی را در دستور کار قرار داده است و مهره چینی نهادهای امنیتی و دیپلماتیک ترامپ هم این راهبرد را تایید می کتد ، سکان وزارت خارجه را به دست مایک پمپئو رییس پیشین سازمان جاسوسی سیا سپرده که از هواداران لابی قدرتمند خرید و فروش سلاح است و جینا هسپل مدیر پیشین پروژه های برون مرزی سیا را که مبتکر شکنجه های قرون وسطایی مانند غرقابی زندانیان هست هم به سمت رییس سیا گمارده و مشاور امنیت ملی را هم به جان بولتون داده است که در زمره افراط گرایان است.
وی تصریح کرده است : این مثلث خشونت طلب تلاش می کند، عملیات ایذایی و افزایش ترور بر ضد مقاومت اسلامی را پیگیری کند که ترور ضد بشری فادی محمد البطش دانشمند فلسطینی عضو حماس در مالزی ،صالح الصماد رییس شورای عالی سیاسی یمن و پرتاب جسته و گریخته موشک به خاک سوریه در این چارچوب قابل ارزیابی است. عملیاتی که دو هفته پیش هم در قالب پرتاب 110 فروند موشک با مشارکت فرانسه و انگلیس صورت گرفت که سه مجروح برجای گذاشت، عملیاتی که تلفات ان به اندازه به تفنگ ساچمه ای هم نبود.
عابدینی افزوده است : مقاومت اسلامی که روزی نهالی طرد و شکننده بود امروز به درختی تنومند تبدیل شده که شگفتی دوستان و خشم دشمنان را بر انگیخته است و مقاومت به عنوان یک بازیگر عقلانی ضمن محفوظ دانستن حق دفاع مشروع بصراحت گفته است که دوران بزن در رویی تمام شده است اما زمان ، مکان ، نوع و حجم اتش مقابله به مثل در قبال دشمنان را با درایت تعیین می کند. مقاومت اسلامی که در راهبرد دفاعی به خودکفایی رسیده است از کفایت منطقی برای هرگونه تصمیم گیری در حوزه های نظامی ، امنیتی ، سیاسی و ... نیز برخوردار است پس تحت تاثیر رخدادهای ابزاری و بحران سازیهای دروغین قرار نمی گیرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۲۷۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه آمریکا برای مهار مقاومت یمن چیست؟

آمریکا همزمان با حملات هوایی به الحدیده، صعده و صنعا برای حمایت از رژیم صهیونیستی، پروژه ای سیاسی - امنیتی برای تضعیف دولت نجات ملی یمن را به اجرادرآورده تا بار دیگر آتش جنگ داخلی در این کشور را شعله‌ور نماید. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، همزمان با استمرار عملیات نیروهای یمنی در مقابله با کشتی های رژیم صهیونیستی در باب‌المندب برای حمایت از مردم غزه، آمریکا تحرکات سیاسی خود را با هدف تضعیف دولت صنعا آغاز کرده است. آمریکا به موازات عملیات موسوم به "نگهبان رفاه" که با همراهی انگلیس در غرب اقیانوس هند و دریای سرخ به اجرا درآورده، پروژه سیاسی را  با نقش آفرینی "استیون فاگین" به اجرا درآورده است.

براساس گزارش ها، استیون فاگین، سفیر آمریکا در یمن که سابقه سرکنسولی در اربیل و ریاست دفتر ایران در وزارت خارجه آمریکا را بر عهده داشته است، تلاش می کند تا گروه های مختلف در یمن را علیه دولت نجات ملی که در صنعا مستقر می باشد، متحد نماید. تلاش های فاگین طی دو ماه گذشته باعث شد تا از حجم حملات لفظی و رسانه ای میان اعضای شورای ریاستی (به ویژه بازمانده های دولت «منصور هادی»، رئیس جمهور مخلوع) کاسته شود و هم نشانه هایی از کاهش اختلاف میان این شورا با شورای انتقالی جنوب هم نمایان شد.

در این راستا، «رشاد العلیمی»، رئیس شورای ریاستی در همین بازه زمانی بارها از تلاش ها برای وحدت و همکاری برای مقابله با دولت صنعا سخن گفت و در مصاحبه ای در 18 آوریل با جمعی از خبرنگاران مصری اظهار داشت: اعضای شورای ریاستی شرایط استراتژیک کنونی را درک می کنند و دولت (در تبعید) بر ایجاد تحول استراتژیک که به سود منطقه باشد، تاکید دارند. سفیر آمریکا در یمن همزمان با تلاش برای یکصدا کردن شورای ریاستی تلاش برای کاستن از اختلافات موجود میان شورای ریاستی و شورای انتقالی جنوب را به طور ویژه در دستور کار خود قرار داده است. فاگین در همین راستا نشستی در 28-29 آوریل با حضور 24 حزب، گروه و مجموعه سیاسی یمنی مخالف دولت نجات ملی در عدن برگزار نمود.

این نشست که توسط آژانس توسعه بین المللی و مرکز دموکراسی وابسته به وزارت خارجه آمریکا برگزار گردید، به توافقی هفت بندی منجر شد که بر اصول صلح و همکاری میان بازیگران مخالف دولت صنعا تاکید داشت. در این توافق بر بندهایی همچون مبارزه با تروریسم، تشکیل دولت فراگیر و حل مشکل جنوب (بدون اشاره به استقلال) تاکید گردید و فاگین سفیر آمریکا در سخنانی بر تعهد کشورش بر اجرای این اصول تاکید نمود. با وجود تلاش های مذکور، شورای انتقالی جنوب پس از نشست تحت سرپرستی آمریکا با لحنی منفی به این نشست پرداخت و از گنجانده نشدن حق جدایی و استقلال جنوب انتقاد کرد تا نشان دهد رسیدن به توافق فراگیر در یمن تا چه حد دشوار است.

آمریکایی ها همزمان با این تلاش های سیاسی، در حوزه نظامی و امنیتی هم وارد عمل شده اند و سایت "الخلیج" در این زمینه خبر داد که آمریکا نیروهای مخالف حوثی ها در یمن از جمله شبه نظامیان وابسته به شورای ریاستی موسوم به نیروهای مقاومت ملی و عمالقه (مزدوران امارات) را به طور مستقیم و بی واسطه مسلح کرده است. همچنین نیروهای جدایی طلب جنوب هم توسط آمریکایی ها برای جنگ با دولت نجات ملی در صنعا تسلیح شده اند و سفرهای چندماه گذشته استیون فاگین به حضرموت در ارتباط با همین تلاش ها بوده است.

آمریکا درحالی همزمان با حملات هوایی به الحدیده، صعده و صنعا برای حمایت از رژیم صهیونیستی، پروژه ای سیاسی - امنیتی برای تضعیف دولت نجات ملی یمن را به اجرادرآورده که طی یکسال اخیر نه تنها درگیری میان عربستان با یمن متوقف شده بود، بلکه اوضاع جنگ داخلی در مناطقی همچون تعز و مارب هم تا حد زیادی آرام شده بود.  دور از انتظار نیست که با آغاز فاز عملیاتی پروژه آمریکا، تلاش ها برای صلح در جنوب شبه جزیره به کلی به شکست کشیده شود که این امر حتی به ضرر منافع متحدان عربی واشنگتن تمام خواهد شد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • تماس تلفنی هنیه با نخاله/تاکید بر عدم کوتاهی از خواسته‌های مقاومت
  • تجلیل امیرعبداللهیان از ایستادگی ملت ‌و گروه‌های مقاومت فلسطینی در برابر صهیونیست‌ها
  • هنیه در گفتگو با النخاله: هرگز از مواضعمان کوتاه نخواهیم آمد
  • میوه‌های «وعده صادق» در موازنه جدید منطقه
  • پروژه آمریکا برای مهار مقاومت یمن چیست؟
  • ساعت‌های سرنوشت‌سازی پیش روی مذاکره‌کنندگان در قاهره است
  • مذاکرات با دشمن صهیونیستی به مراحل سرنوشت‌ساز رسیده است
  • میوه‌های «وعده صادق» در موازنه جدید منطقه
  • جهاد اسلامی: مذاکرات ساعت‌های سرنوشت‌سازی را طی می‌کند
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ‌التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین