Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-08@00:31:46 GMT

«محور شرارت» از نظر ترامپ، چه کشورهایی هستند؟

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۳۳۰۶۲

«محور شرارت» از نظر ترامپ، چه کشورهایی هستند؟

بعد از بوش، ترامپ هم در یک سخنرانی محور شرارت مشخص کرد.

به گزارش مشرق، یک رسانه آمریکایی با اشاره به سخنرانی سالیانه رئیس‌جمهور این کشور در کنگره، نوشت: «محور شرارت از نظر ترامپ، کوبا، ونزوئلا، ایران و کره شمالی هستند». اتهام‌زنی‌های رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی سالیانه او در کنگره به برخی کشورها، رسانه آمریکایی را بر آن داشت که گزارشی درباره «محور شرارت» مد نظر دونالد ترامپ منتشر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنرانی سالیانه رئیس‌جمهور ترامپ در کنگره

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بامداد چهارشنبه اولین سخنرانی سالانه‌اش با عنوان «وضعیت کشور» را در کنگره آمریکا انجام داد.

اصطلاح «محور شرارت»(Axis of Evil) برای اطلاق به ایران، کره شمالی و عراق را اولین بار 29 ژانویه 2002 «جورج بوش» رئیس‌جمهور وقت آمریکا در سخنرانی سالیانه خود در کنگره مطرح کرد.

بوشِ پسر با ادعای حمایت آنها از «تروریسم» و تلاششان برای «دستیابی به «سلاح‌های کشتارجمعی» ایران، کره شمالی و عراق را متهم کرد و در نهایت در سال 2003 به بهانه‌های سلاحهای کشتار جمعی به عراق حمله نظامی کرد. بعدها مشخص شد که هیچ سلاح کشتار جمعی در کار نبوده و این موضوع تنها یک دستاویز برای فریب جامعه جهانی و تشکیل ائتلاف برای حمله به عراق بوده است.

حالا در واکنش به سخنرانی رئیس‌‎جمهور کنونی آمریکا در کنگره، پایگاه «مک کلاچی» گزارشی با عنوان «محور شرارت ترامپ: کوبا، ونزوئلا، ایران و کره شمالی» منتشر کرد.

خلاصه‌ این گزارش را بخوانید:

«رئیس‌جمهور دونالد ترامپ در اولین سخنرانی وضعیت کشور خود در کنگره، 4 "دیکتاتوری کمونیستی و سوسیالیستی" را هدف قرار داد و نسخه مد نظر خود را از "محور شرارت" جورج بوش رئیس‌جمهور سابق را ایجاد کرد.

ترامپ، کوبا، ونزوئلا، ایران و کره شمالی را کشورهای یاغی خواند؛ کشورهایی که آمریکا باید به مقابله با آنها ادامه دهد و این کار را خواهد کرد.

ترامپ گفت که "دولت من تحریم‌های سختی علیه دیکتاتوری‌های کمونیستی و سوسیالیستی کوبا و ونزوئلا اعمال کرده است".

او در ادامه سخنرانی خود گفت که "هیچ رژیمی بیشتر و سرکوبگرانه‌تر از دیکتاتوری بی‌رحم در کره شمالی شهروندان خودش را سرکوب نکرده است".

حملات ترامپ به این 4 کشور نشاندهنده افزایش ضدیت و حملات او نسبت به کمونیسم است؛ حملاتی که در سراسر یک سال ریاست جمهوری او وجود داشته است.

ترامپ اشاره‌ای به دیگر دشمنان آمریکا شامل چین و روسیه کرد اما آنها را بیشتر، رقبای اقتصادی خواند نه تهدیدات ویژه علیه آمریکا یا مردم این کشور.  

ترامپ در این سخنرانی، قول داد که در کنار مردم ایران در مقابل حکومت "فاسد"شان می‌ایستد اما او توجه ویژه‌ای به کره شمالی کرد و گفت که "رفتار بی ملاحظه‌ای در جهت حصول به موشک‌های اتمی دارد" و تهدیدی واقعی برای خاک آمریکا است».

منبع: فارس ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۳۳۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود

محمدعلی عزت زاده دبیر اجرایی نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا به برگزاری این رویداد توسط انجمن ایران شناسی اشاره کرد و گفت: این انجمن نخستین انجمن علمی در این حوزه است که در سال ۱۳۲۴ توسط دکتر پورداود تأسیس شد. بعد از یک وقفه دوباره این انجمن از از سال ۱۳۹۶ و با همت دکتر محمود جعفری دهقی فعالیت خود را دوباره آغاز کرد.

وی ادامه داد: برگزاری کنگره‌ها و همایش‌های علمی مهم‌ترین کاری است که انجمن‌های علمی و سازمان‌های مردم نهاد برگزار می‌کنند و در این خصوص انجمن علمی ایران شناسی هم بر آن شد تا با توجه به شعبه‌هایی که در سراسر ایران دارد این رویداد را به صورت متمرکز در تهران آغاز کند.

به گفته دبیر اجرایی کنگره ملی ایران شناسی؛ ارزیابی مکاتب ایران‌شناسی، زبان‌ها و گویش‌های ایرانی، متون ادب فارسی، جغرافیا و تاریخ ایران، فرهنگ و هویت ایرانی، مطالعات اجتماعی، محیط زیست، باستان‌شناسی، هنر و معماری و ادبیات تطبیقی، محور‌های این کنگره خواهد بود که در این خصوص سخنرانان به ایراد سخن می‌پردازند.
عزت زاده در خصوص روند برگزاری کنگره افزود: در روز برگزاری که در تاریخ پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود در مجموع ۴۱ سخنرانی تعریف شده است که ۳۳ سخنرانی آن در ۷ نشست تخصصی تعریف شده است و ۴ سخنرانی درمراسم افتتاح و ۴ سخنرانی هم در مراسم پایانی آن برنامه ریزی شده است.

وی با اشاره به اینکه تعداد ۱۱۲ چکیده به دبیرخانه ارسال شده است، گفت: از مجموع این تعداد آثار رسیده، ۸۱ چکیده توسط داوران پذیرفته شد که تعدادی از آن‌ها برای سخنرانی، تعدادی برای چاپ و تعدادی هم جهت انتشار در پوستر انتخاب شدند.

وی در خصوص برگزاری این رویداد در سال‌های آتی افزود: از آن جایی که ایران شناسی، مهمترین علمی است که ایران امروز به آن نیاز دارد و باید برای احیای هویت ملی گمشده خود نهایت تلاش را کنیم. در این مسیر آموزش و پژوهش حرف اول را می‌زند و انجمن ایران شناسی در نظر دارد تا در سال اینده این کنگره را به صورت بین المللی برگزار کند و حتی فرصتی را فراهم کنیم تا در شهر‌های مختلف آن را برگزار کنیم.

گفتنی است؛ نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت توسط انجمن ایران شناسی در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترامپ: حاضرم به زندان بروم
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • درخواست پیگیری بازگشایی گذر مرزی پرسه‌سو در سفر رییس جمهور
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • رئیس جمهور در جلسه هیات دولت: امروز در غرب شاهد تقابل جریان شرافت در مقابل شرارت هستیم
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت