Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-07@05:22:32 GMT

رئیس قوه قضاییه: عربستان، محور شرارت است

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۱۹۱۰۲

رئیس قوه قضاییه با اشاره به فرامین مقام معظم رهبری در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی و پی گیری های معظم له، اقدام تحولی و جهادی پیرامون این موضوع را مهمترین خواسته و دستور رهبر معظم انقلاب در این عرصه برشمرد و اظهار کرد: گرچه دستگاه قضایی برای مقابله با آسیب های اجتماعی اقدامات بسیار مناسبی انجام داده است اما همه دستگاهها باید به وظایف خود به درستی و جهاد گونه عمل کنند تا شاهد کاهش محسوس آسیب های اجتماعی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آفتاب‌‌نیوز : آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی با تبریک حلول ماه ربیع الاول و در پیش بودن میلاد باسعادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، به حادثه زلزله در غرب کشور اشاره کرد و گفت: یکی از دغدغه های بزرگ امروز کشور، رسیدگی به حادثه دیدگان زلزله غم بار غرب کشور است. چند روزی از این حادثه گذشته و با وجود تلاش همه دستگاههای دولتی و غیردولتی و همچنین ایثار، گذشت و فداکاری مردم عزیز کشورمان، همچنان هموطنان شریف در این مناطق دچار مشکلاتی هستند که باید هرچه سریعتر به یاری مسئولان و آحاد مردم، این مشکلات برطرف شود.
بلایای طبیعی قابل پیش بینی نیست اما باید برای آنها آماده بود
رئیس قوه قضاییه افزود: اگرچه بسیاری از بلایای طبیعی قابل پیش بینی نیست اما باید آمادگی لازم برای کاهش آسیب های مربوط به این بلایا پس از وقوع این قبیل حوادث وجود داشته باشد. در مورد زلزله اخیر نیز امیدواریم که دولت و مردم در کاهش آلام مردم آسیب دیده بویژه کسانی که عزیزان خود را از دست داده اند و در حال حاضر سرپناهی ندارند، به شکل سریع و موثری اقدام کنند.
اقدامات عربستان در یمن مصداق «جنایت جنگی» است
آملی لاریجانی در ادامه با اشاره به وضعیت تکان دهنده مردم مظلوم یمن تصریح کرد: سرزمین یمن نزدیک به سه سال است که تحت اشغال و بمباران نیروهای نظامی عربستان قرار دارد. این بمبارانها موجب وارد آمدن آسیب ها و خسارتهای فراوان به این کشور شده و کشتارهای بی رحمانه ملت مظلوم یمن، مصداق بارز «جنایات جنگی» است. از سوی دیگر به دلیل محاصره این کشور، به اذعان نهادهای بین المللی و سازمان ملل قحطی بی سابقه ای در این سرزمین پدید آمده است و حسب برخی گزارشها روزانه 100 کودک براثر کمبود غذا و دارو می میرند که این وضعیت، فاجعه ای انسانی و جنایت علیه بشریت است.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه سازمان های مدعی حقوق بشر در برابر چنین جنایاتی سکوت کرده اند، خاطرنشان کرد: سازمانهای بین المللی نهایتاً به صدور یک بیانیه اکتفا می کنند و نه تنها هیچ حمایتی از مردم ندارند بلکه چتر حمایتشان همواره بر سر ظالمان و سلطه گران گسترده است. از طرفی کشورهای غربی از جمله آمریکا به شدت از جنایات علیه مردم یمن حمایت می کنند چنانکه فروش سلاح های بیشمار به عربستان، گواهی بر صحنه گردانی این حوادث توسط آمریکاست.
آملی لاریجانی از دولت خواست که با استفاده از همه ظرفیت ها و فرصت های بین المللی که در اختیار دارد، ندای مظلومیت مردم ستمدیده یمن را به گوش جهانیان برساند تا بلکه گشایشی فوری در وضعیت این ملت پدید آید.
بسیج نمونه کاملی از حضور مردم در صحنه و رمز پیروزی است
رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیروزی های اخیر جبهه مقاومت در سوریه و عراق، خروج نسبتاً کامل تروریست های داعش از شهرهای این کشور را به دولت، ملت و مرجعیت عراق و همچنین ملت و دولت سوریه تبریک گفت و تصریح کرد: کشورهای سلطه در این فکر بودند که با پدید آوردن جرثومه ای نظیر داعش، منطقه را به مدت چندین دهه مشغول و گرفتار کنند. البته ضربات مادی و معنوی زیادی هم به عراق و سوریه و همچنین بخشهایی از لبنان و برخی کشورهای دیگر وارد کرده اند اما مجاهدان این کشورها ایستادگی کردند و اجازه ندادند که توطئه های دشمن به نتیجه برسد. بحمدالله با کمک های جمهوری اسلامی و مجاهدت های مجاهدان کشورهای درگیر با شر داعش، این گروه تروریستی که آمریکا مدعی بود مبارزه با آن 20 سال به طول خواهد انجامید، در مدت بسیار کوتاهی از سر مردم منطقه کم شد.
آملی لاریجانی، بخش عمده ای از پیروزی ها را مرهون بهره گیری از مدل موفقی نظیر بسیج مستضعفین دانست و خاطرنشان کرد: ورود مردم و حضور در صحنه های گوناگون همواره موجب توفیق بوده و در این زمینه بسیج مستضعفین که به دستور حضرت امام خمینی (ره) در پنجم آذرماه سال 58 تشکیل شد، مدل موفقی است که حشدالشعبی در عراق نیز برگرفته از همین الگوست و توانست شر داعش را از سر کشور عراق کم کند. خوشبختانه در سوریه نیز با تلاش مردم و ارتش همین اتفاق افتاد و با وحدت، همدلی و تدبیر مردم، نقشه های دشمنان نقش بر آب شد. البته آمریکا و اذناب منطقه ای آن دائماً در حال توطئه چینی هستند چنانکه چندی قبل موضوع استقلال کردستان عراق را مطرح کردند و در حال حاضر نیز برنامه ریزی هایی برای لبنان دارند لذا مردم منطقه باید هوشیار باشند و فراموش نکنند که حضور در صحنه، استقامت و استقلال طلبی، رمز پیروزی بر دشمنان است.
رئیس قوه قضاییه، عربستان را امروز «محور شرارت» در منطقه خواند و بر لزوم ایستادگی در برابر نقشه های شوم و فساد انگیز آمریکا و اذناب منطقه ای آن با همدلی و وحدت هرچه بیشتر مردم منطقه تأکید کرد.
آسیب های اجتماعی محصول شبکه ای درهم تنیده از مشکلات است
آملی لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مقوله آسیب های اجتماعی و پیگیری های مقام معظم رهبری برای کاهش این آسیب ها تصریح کرد: آسیب های اجتماعی، محصول شبکه ای در هم تنیده از مشکلات است که از مهمترین این آسیب ها می توان به اعتیاد، طلاق و مفاسد اخلاقی اشاره کرد. همه این آسیب ها ناشی از علل مختلفی هستند و دستگاه های گوناگون در این زمینه مسئولیت های خطیری برعهده دارند.
رئیس قوه قضاییه افزود: به عنوان مثال یکی از دلایل اعتیاد، عدم اشتغال، عدم آگاهی و فقر است. قاچاقچیان موادمخدر در مرزهای کشور عمدتاً از فقر مردم بویژه مرزنشینان برای استفاده ابزاری از آنان بهره می گیرند. رفع فقر و بیکاری برعهده دستگاه های مربوطه است و لازم است برای کاهش آسیبی نظیر اعتیاد، این دستگاه ها به وظایف خود عمل کنند. قوه قضاییه نیز به عنوان یکی از ارکان نظام، وظایف خود را انجام می دهد. به عنوان مثال در همین موضوع اعتیاد، همکاریهای بسیار خوبی برای مقابله با قاچاق موادمخدر با نیروی انتظامی داشته ایم و در زندانها نیز خدمات بسیار زیادی در زمینه بازپروری معتادان ارائه شده است. با پیگیریهای دستگاه قضایی و بویژه  معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، تعداد اردوگاه های مربوط به درمان و بازپروری معتادان که به موجب قانون جدید مبارزه با موادمخدر باید تشکیل می شد، گسترش یافته است و علاوه بر این به خانواده های این افراد نیز کمک هایی شده تا از مایحتاج اولیه زندگی بهره مند باشند.
آملی لاریجانی با اشاره به اقدامات دستگاه قضایی در زمینه کاهش طلاق نیز خاطرنشان کرد: گسترش مشاوره های قبل از طلاق و افزایش مراکز مشاوره خانواده از جمله مهمترین اقدامات قوه قضاییه برای کاهش آسیب طلاق بوده است.
رئیس قوه قضاییه گفت: در حوزه زندانها نیز حسب گزارش سازمان زندانها، 20 هزار نفر از خانواده زندانیان تحت حمایت و پوشش قرار گرفته اند و تلاش شده است خانواده هایی که در معرض اعتیاد، بیماری یا طلاق قرار دارند از این وضعیت رهایی یابند.
آملی لاریجانی با اشاره به برخی اقدامات در زمینه کاهش مفاسد اخلاقی نیز اظهار کرد: در این عرصه نیز دادستانها و نیروی انتظامی توجیه شده اند. معتقدیم در بسیاری از موارد اگر یک دختر و پسر جوان را که مرتکب خلافی شده اند به جای آنکه به زندان بفرستیم با رأفت و نصیحت نسبت به آنها رفتار کنیم، نتیجه بسیار بهتری خواهیم گرفت. برهمین اساس معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، طرح موفقی در این زمینه داشته است و به جای برخوردهای کیفری، جلسات متعدد توجیهی برای این افراد برگزار کرده است که نتایج این طرح نشان می دهد میزان بازگشت دوباره آنان به چرخه مفاسد بسیار کاهش یافته و از این جهت طرح مذکور بسیار موفق ارزیابی می شود.
به گزارش ایسنا، رئیس قوه قضاییه با تأکید بر اینکه نباید با دست خود، افراد را به سمت گسترش مفاسد سوق دهیم، تصریح کرد: برخورد با مفاسد باید هم وجهه مقابله ای داشته باشد و هم وجهه اصلاحی. امیدواریم در بحث آسیب های اجتماعی که مقوله ای عمیق به لحاظ تحقیقی و اجرایی است، در چارچوب منویات مقام معظم رهبری پیش برویم زیرا مهمترین خواسته و دستور ایشان در زمینه آسیب های اجتماعی، انجام یک کار تحولی و جهادی است که باید همه با همکاری یکدیگر در این مسیر گام برداریم.
بر اساس این گزارش، ادامه بحث و بررسی پیرامون اصلاح موادی از قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 و بحث و بررسی پیرامون قانون اخیرالتصویب مبارزه با موادمخدر در دستور کار امروز مسئولان عالی قضایی قرار داشت.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۹۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: در پی بارش شدید باران و جاری شدن سیلاب در مناطق مختلف، به محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف، آسیب جدی وارد شده است. 

محمد علی آخوندی امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت اظهار داشت: روزهای پنجشنبه و جمعه، بارندگی‌های شدید و پراکنده را در کل استان به ویژه در شهرستانهای خوسف و نهبندان داشتیم. 

وی با بیان اینکه به تمام زیرساخت های جاده‌ای و راه های عشایری و روستایی در شهرستان خوسف خسارت وارد شده، افزود: آبگرفتگی منازل روستایی خوسف و نهبندان و تخریب تمامی قنواتی که در حاشیه رودخانه ها بوده‌اند، از پیامدهای سیل دیروز است. 

به گفته وی، ابنیه جاده‌ها به طور کامل تخریب شده‌اند. 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری از تخریب و خسارت به مزارع سرچاه عماری و محور قلعه زری در شهرستان خوسف خبر داد و گفت: در شهرستان خوسف شاهد قطعی شبکه آب و برق و حتی گاز در روستاهای اکبرآباد، محمدآباد و... بودیم. 

آخوندی از برق گرفتگی دختر بچه ۱۰ ساله به دنبال افتادگی تیر برق گفت و افزود: خوشبختانه جان این دختربچه نجات یافت. 

آخوندی ادامه داد: بندهای خاکی و اراضی کشاورزی در حاشیه رودخانه ها خسارت جدی دیدند چرا که بیشتر  روستاهای خوسف در حاشیه رودخانه واقع شده اند. 

به گفته وی، در شهرستان نهبندان آب به داخل شهر هم نفوذ کرده و مشکلاتی در داخل شهر هم داشته‌ایم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری با بیان اینکه یک گروه نوجوان هشت نفره  در سیلاب گیر افتاده بودند که  با همکاری نیروهای امدادی نجات یافتند، گفت: منازل قدیمی و آغل‌های دام گنبدی خسارت دیده اند که  بعد از اتمام بارشها، میزان خسارتها برآورد می شود. 

آخوندی افزود: راه دسترسی بعضی روستاهای خوسف از جمله  مزار شاه سلیمان علی(ع) و روستای کشوک مسدود شده است.

وی با بیان اینکه خسارت های سیل در خوسف همانند سیل زیرکوه است، متذکر شد: در شهرستان خوسف، مشابه زیرکوه شرایط خاصی به دنبال سیلاب داشتیم به نحوی که در محورهای مواصلاتی حتی ماشین سنگین هم نمی تواند تردد کند. 

وی تصریح کرد: محور قلعه زری و روستاهای بخش ماژان کلاً تخریب شده‌اند. 

به گفته وی؛ در نهبندان محور شاهکوه به میغان و در طبس هم  محور راور مسدود هستند و بقیه راه ها بازگشایی شده اند اما نا ایمن هستند. 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گفت: بیشترین خسارت سیل به راه ها، ابنیه جاده ها، باغات، مزارع و قنوات وارد شده است. 

آخوندی افزود: امروز در قسمت های غربی و شمال استان از جمله شهرستان های طبس، سرایان، فردوس و بشرویه بارندگی شدید خواهیم داشت. 

وی از تشکیل جلسه اضطراری مدیریت بحران در خوسف خبر داد و افزود: آماده باش همه دستگاه‌ها و بسیج امکانات را داریم و 48 اکیپ هلال احمر هم در سطح استان فعال هستند. 

آخوندی در پایان از همکاری مردمی، تراکتورداران و نیروهای معدنی و معادن برای بازگشایی مسیرها گفت و تصریح کرد: از مردم می خواهیم تا با نیروهای امدادی همکاری لازم را داشته باشند و به هشدارهای هواشناسی توجه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیس قوه قضاییه: برخی قضات گله می‌کنند که پرونده‌ها با ابهامات زیاد به اجرای احکام می‌روند
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • اژه‌ای: وضع بنادر و انبار گمرکات با نقطه مطلوب فاصله دارند
  • حل معضل ۷۱۴۲ سند جزیره قشم بعد از ۵۳ سال
  • تعیین تکلیف بیش از ۷ هزار سند مالکیت در قشم
  • شاهد تقابل جریان شرافت و شرارت در غرب هستیم
  • رئیس جمهور در جلسه هیات دولت: امروز در غرب شاهد تقابل جریان شرافت در مقابل شرارت هستیم
  • پیگیری طرح وکلا در مساجد از سوی رئیس قوه قضاییه
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود