Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-07@08:41:27 GMT

ائتلاف شرارت در اندیشه توطئه علیه محور مقاومت

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۹۵۳۳۰

ائتلاف شرارت در اندیشه توطئه علیه محور مقاومت

به گزارش ایسکانیوز، یوسف عبدالرضا در این تحلیل که در روزنامه الاخبار منتشر شد، به پنج گام و یا مرحله توطئه جدید آمریکا علیه محور مقاومت پرداخته است.
در این تحلیل آمده است: سران رژیم صهیونیستی همواره به دنبال وسیله‌ای می‌گردند که به این رژیم امکان ورود به جنگ موفقیت‌آمیز ضد حزب الله را بدهند. به نظر می‌رسد اسرائیل معتقد است که بهترین راه، تلاش برای مهار حزب الله است به طوری که نتواند از توانمندی‌هایش در جنگ آتی میان دو طرف استفاده کند، دشمن بر این باور است قادر نبودن حزب الله به استفاده از توانمندی‌های رزمی‌اش به ویژه ساختار موشکی‌اش، تنها وسیله موفقیت‌آمیز است، اما این استراتژی به گام‌های عملی هم نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



«ائتلاف شرارت» متشکل از ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و عربستان سعودی تحرکات خود برای اجرای این استراتژی با بالاترین سرعت ممکن و در چارچوب گام‌های زیر در پیش گرفته‌اند.

1- خارج کردن عراق از محور مقاومت
ائتلاف شرارت به رهبری آمریکا، تلاش‌های گسترده خود را برای خارج کردن عراق از محور مقاومت به شیوه‌ها و راه‌های مختلف آغاز کرده است که مهمترین آن، تجزیه و تقسیم عراق و ایجاد نهادهای طایفه‌ای و قومیتی در آن و همچنین دور کردن گروه‌های عراقی از ایران است.

رژیم سعودی در این زمینه گام‌هایی را برای نزدیک شدن به برخی گروه‌های اساسی شیعی برای دور کردن آن ها از ایران و انعطاف‌پذیری نسبت به آن ها برداشته است، این در حالی است که سعودی‌ها می‌دانند که عراقی‌ها به ویژه شیعیان با ایران و محور مقاومت به عنوان یک شریک اساسی برای خود در جنگ با «داعش» تعامل می‌کنند، اما ریاض برای بازی با مسائل قومیتی تلاش می‎‌کند و به طور همزمان، رسانه‌های سعودی سخن گفتن درباره تمایل اهل سنت عراق به ایجاد موجودیتی مستقل برای خود را آغاز کرده‌اند بدون اینکه نقش مرجعیت شیعه در نجف و اوقاف اهل سنت که به وحدت عراق پایبند هستند را در نظر بگیرند.

اسرائیل هم به نوبه خود، به ماموریت حمایت ازهمه پرسی کردستان به صورت علنی اقدام کرد تا واشنگتن و عربستان سعودی در تنگنا قرار نگیرند ، این اقدام طرف‌های شیعی را که عربستان نسبت به آن ها انعطاف‌پذیری نشان داده، در موضع دشوار و تنگنا قرار داد، چرا که این گروه‌ها از یک طرف دشمنی با سعودی را به نفع خود نمی‌دانند و از سوی دیگر سکوت در برابر این تحرکات را به نفع تجزیه عراق می‌دانند.

تجزیه عراق و ایجاد دولت کردی با حمایت محور شرارت(به رهبری آمریکا)، به معنای مشغول کردن ایران، ترکیه و سوریه به جنگ طولانی مدت با کردستان است . همچنین رژیم سعودی تلاش می‌کند با ادعای حمایت از اهل سنت، یک تشکل طایفه‌ای در غرب عراق ایجاد کند که ماموریت آن جدا کردن دولت بغداد از سوریه باشد به طوری که دولت سوریه را در حالت جنگی تمام عیار در مرزهای شرقی‌اش قراردهد تا دمشق را از وضعیت موجود و ایفای نقش خود در هر جنگی که اسرائیل علیه لبنان شعله‌ور می‌کند، دور کند.


2-لغو توافق هسته‌ای و تاثیرات آن بر ایران
دومین گامی که «محور شرارت» به رهبری آمریکا بر می‌دارد، تلاش برای لغو توافق هسته‌ای با ایران و بازگشت به محاصره و تحریم برای منزوی کردن ایران و مشغول کردن آن به مشکلات اقتصادی و مسائل دیگر است، بدیهی است که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به طور جدی برای لغو این توافق تلاش می‌کند و سلسله تحریم‌هایی را علیه ایران آماده می‌کند و به اعتراضات کشورهای گروه پنج اعتنایی نمی‌کند که البته این کشورها هم نمی‌توانند در برابرش بایستند.

3-تضعیف سوریه پس از پیروزی‌ بر تروریسم
آمریکا پس از شکستن شرط بندی خود در پیروزی بر تروریسم در سوریه دو رویکرد را در پیش گرفته است اول تحریک و تشویق کردهای سوریه برای وارد شدن به دولت کردی و دور کردن آنها از نظام سوریه است. همچنین تحریک کردها بر ضد نظام و دولت این کشور که به صورت همزمان دنبال می شود. دوم برای وارد کردن جدی معارضان به قدرت پس از به سرانجام رسیدن راه حل بحران؛ آنها تلاش می‌کنند که مزدوران خود در سوریه از هرگونه تصمیمی که دمشق بخواهد در رویارویی با کردها یا اسرائیل اتخاذ کند، جلوگیری کنند. در بعد اقتصادی هم ابزار اصلی برای فشار بر دولت سوریه دنبال خواهد شد، چرا که بازسازی هدف اصلی در آینده است و اینجاست که تجربه رفیق الحریری(نخست وزیر اسبق لبنان که ترور شد) در لبنان در سال 1992 میلادی، تکرار می‌شود ، جایی که اقتصاد وابسته به غرب و ضد ایده مقاومت را پایه‌ریزی کرد، آمریکایی‌ها به دنبال این تجربه در سوریه هستند تا این کشور را غرق مشکلات اقتصادی کنند به طوری که مانع بازدارندگی و ایفای نقش این کشور در محور مقاومت شوند.

4- منزوی و جداکردن غزه از محور مقاومت
چهارمین گام ائتلاف شرارت آمریکایی از مصر شروع شده که رهبرانش توانستند تشکیلات خودگردان فلسطین و جنبش حماس را تحت عنوان آشتی فلسطینی دور هم جمع کنند، اما هدف اصلی از این که تشکیلات خودگردان، مدیریت غزه را برعهده بگیرد، دقیقا آن چیزی است که ابومازن رئیس تشکیلات خودگردان به آن اشاره کرده است . وی در این باره گفت : هرگز اجازه شکل‌گیری سازمانی شبیه حزب الله را در غزه نخواهد داد.

این اظهارات در واکنش به درخواست حماس برای تکرار تجربه لبنان با هدف حفظ سلاح مقاومت صورت گرفته است. معنای سخن ابومازن این است که مقاومت در غزه، در معرض برنامه محدودیت‌های سیاسی و غیر سیاسی قرار خواهد گرفت.
درست است که مشارکت مقاومت فلسطین درهر جنگی که میان مقاومت اسلامی و اسرائیل رخ دهد، ممکن است تاثیر زیادی بر رژیم صهیونیستی نداشته باشد، ولی کنار گذاشتن حماس، دشمن را از طریق دور کردن مقاومتی خوشحال خواهد کرد که رهبری آن را یک گروه اسلامی سنی مذهب برعهده دارد و دشمن گمان می‌کند در این صورت(مهار ومنزوی کردن مقاومت فلسطین) می‌تواند به افکارسنی عربی اطمینان دهد که جنگش با حزب الله، فقط شیعیان را هدف قرارمی‌دهد.

5-محاصره مالی حزب الله لبنان در داخل
رئیس جمهوری آمریکا در صدور قانون تحریم‌های جدید علیه حزب الله با شتاب عمل می‌کند. هدف وی این است تا بار دیگر حزب الله و جامعه طرفدارش را تحت فشار قرار دهد. حکومت سعودی مسئولیت بهره‌برداری سیاسی در این زمینه را از طریق تجمیع آن چه شکست سیاست‌هایش در منطقه از هم متفرق کرده بود، برعهده گرفته است. حکومت سعودی به فراخواندن تمام طرف‌هایی پرداخته که قبلا عضو جریان 14 مارس بودند تا یک صف واحد را در انتخابات پارلمانی سال آینده تشکیل دهند یا این که وزن و جایگاه خود را در پارلمان درصورت عدم برگزاری انتخابات بازیابند .با توجه به این که این گروه‌ها، 72 کرسی ازمجموع 128 کرسی پارلمان لبنان را تشکیل می‌دهند، هدف عربستان این است که این گروه‌ها اکثریت پارلمانی را به دست آورند ،نه تنها برای این که بر امور حاکم باشند، بلکه برای این که حزب الله را محدود کنند، حکومت سعودی از این تحرکات از طریق فعالیت رسانه‌های گسترده حمایت می‌کند با تکیه بر این که به زعم سعودی، حزب الله منبع شر برای لبنان در زمینه اقتصادی، توسعه و سیاسی است.

این ها پنج گامی است که محور شرارت به رهبری آمریکا تلاش می‌کند بردارد و عناصر دورنمای کامل آماده سازی برای نبرد آتی را تشکیل می‌دهد که بدون تکمیل تمام این گام‌ها امکان به راه انداختن جنگ ندارند.

تحلیلگر لبنانی در ادامه تحلیل خود آورده است : سئوالی که مطرح می‌شود، این است : آیا امکان موفقیت این سناریو(ائتلاف شرارت آمریکا علیه محور مقاومت) وجود دارد؟

پاسخ این است، وقتی تمام تحرکات و تلاش‌ها و طرح‌های محور شرارت آمریکایی در گذشته شکست خورده است، باز هم شکست خواهد خورد، با توجه به این که، آن چه دشمنان، آن رامحقق خواهند کرد، تنها نبردی است که منطقه و توانمندی‌هایش را همواره دچار فرسایش کند و این تنها مساله‌ای است که آمریکا تاکنون توانسته انجام دهد، یعنی این که بتواند منطقه را وارد جنگ فرسایشی کند.

محور مقاومت

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۵۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه

مسئله‌ای که امروز آن را در کشوری همانند بحرین شاهد هستیم که به‌عنوان شریک اقتصادی و راهبردی رژیم صهیونیستی از سال ۲۰۲۰ و پس از پیمان ابراهیم قراردادهای بسیاری با این رژیم منعقد کرده است.

بحرین یکی از چهار کشور عربی پس از امارات متحده عربی، سودان و مراکش است که در سال‌های اخیر روابط خود را با رژیم صهیونیستی در سطح عادی‌سازی گسترش داده است. 

این کشور حتی در ماه‌های گذشته همسو با سیاست‌های تل‌آویو و واشنگتن، در حمایت از جنایات اسرائیل در غزه سیاست سکوت و پشتیبانی از تل‌آویو را در پیش گرفته بود اما امروز جریانی در بحرین ایجاد شده که پایه آن از سال ۲۰۱۲ میلادی (پس از سرکوب اعتراضات بحرین در سال ۲۰۱۱) شکل گرفته و برای مقابله با اقدامات ظالمانه و استبدادی حکومت آل‌خلیفه علیه شیعیان، فعالیت‌های سیاسی و مسلحانه زیادی را انجام داده است.

امروز محور مقاومت در منطقه غرب آسیا شامل گروه‌های مقاومتی است که در کشورهایی که دارای شاکله‌های اجتماعی و مذهبی ویژه‌ای هستند شکل می‌گیرد؛ مواردی که در بیش از هفت ماه گذشته در کشورهای لبنان، عراق، سوریه و یمن شاهد آن بودیم، اما شکل‌گیری گروه مقاومت در کشوری همانند بحرین که دارای فضای سیاسی بسته و استبدادی است نشان می‌دهد جایگاه محور مقاومت در سطح جهان در حال گسترش است. 

هرچند مردم بحرین به دلیل حاکمیت استبدادی سال‌ها از مسئله فلسطین و اسرائیل دور ماندند و در مقاطعی دچار گسست و شکاف شدند، اما اقدامات اخیر مقاومت اسلامی بحرین نشان می‌دهد مردم در این کشور وارد فضای مقاومتی شده‌اند و با توجه به ساختار جمعیتی که در جزیره وجود دارد به نظر می‌رسد این کشور می‌تواند یکی از کشورهایی باشد که معادلات منطقه‌ای را به نفع مقاومت تغییر می‌دهد.

شکل‌گیری مقاومت اسلامی در بحرین می‌تواند چندین پیام برای حاکمان آل‌خلیفه و حتی دیگر کشورهای حامی رژیم صهیونیستی در حاشیه خلیج‌فارس داشته باشد.

نخستین نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد، موقعیت مهم جغرافیایی بحرین است. بحرین به عنوان یکی از چهار کشور عربی و نیز جزو متحدان نزدیک عربستان سعودی در منطقه خلیج فارس محسوب می‌شود که از طریق پیمان ابراهیم در سال ۲۰۲۰ میلادی توسط ایالات متحده آمریکا، رژیم صهیونیستی را به رسمیت شناخت و از طرفی دیگر، این کشور برای آمریکا به‌عنوان یک پایگاه نظامی کلیدی به حساب می‌آید. 

منامه، پایتخت بحرین، میزبان مقر ناوگان پنجم نیروی دریایی ایالات متحده است، پس شکل‌گیری هر نیروی مردمی در بستر مقاومت نه تنها می‌تواند برای حاکمان استبدادی بحرین آسیب‌زا باشد بلکه در آینده حضور نظامی آمریکا در منامه را با مشکل مواجه خواهد ساخت.

دوم اینکه بحرین تنها کشور عربی بود که به ائتلاف آمریکایی - انگلیسی ملحق شد که در ماه دسامبر (در ابتدای عملیات طوفان‌الاقصی) برای مقابله با اقدامات نیروهای مسلح یمن در دریای سرخ شکل گرفت، اما حالا به نظر می‌رسد با شروع فاز جدید اقدامات گروه مقاومت اسلامی بحرین به عنوان یکی از جدیدترین شاخه‌های محور مقاومت در منطقه باید منتظر تحولات تازه‌ای در این کشور، به عنوان یکی از متحدان راهبردی رژیم صهیونیستی باشیم. 

این درحالی است که گردان‌های الاشتر بحرین با انجام یک عملیات علیه رژیم صهیونیستی از خاک عراق، اعلام گشایش جبهه جدیدی در نبرد محور مقاومت علیه اسرائیل کرد که این نشان‌دهنده پنجمین جبهه گشوده شده توسط نیروهای ائتلاف محور مقاومت همسو با مقاومت فلسطین از زمان آغاز جنگ غزه تا امروز بوده است. 

امروز مردم بحرین به‌خوبی متوجه نفوذ رژیم صهیونیستی در میان کشورهای اسلامی خلیج‌فارس به‌خصوص بحرین شده‌اند و اعلام موجودیت گردان‌های الاشتر(بسیج مردمی بحرین) ضربه سهمگین دیگر بر پیکره رژیم صهیونیستی در میان کشورهای همسو و همراه آن در منطقه خواهد بود.

دیگر خبرها

  • حمله موشکی مقاومت عراق به بندر عسقلان اسرائیل/ اعلام آغاز مرحله چهارم نبرد انصارالله یمن علیه اسرائیل/ بازداشت یک نظامی آمریکا توسط روسیه/ تهدید دادگاه لاهه توسط ۱۲ سناتور آمریکایی
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه
  • یمن توطئه جاسوسی آمریکا و اسرائیل را خنثی کرد
  • لزوم انسجام روحانیت و نیروهای انقلابی/ آینده روشنی پیش رو داریم
  • چرا صهیونیست‌ها جرأت مقابله با حملات یمن را ندارند؟
  • روسیه: رزمایش ناتو برای تقابل با ماست؛ ادعای حمله ترکیبی دروغ است
  • مسکو: ناتو برای تقابل احتمالی با روسیه آماده می‌شود
  • امام صادق(ع) نهضت علمی بزرگی را در جهان اسلام پی‌ریخت
  • ناتو برای درگیری احتمالی با روسیه آماده می‌شود